Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jim Gaffigan: King Baby

Jim Gaffigan: King Baby

20/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Jim Gaffigan: King Baby på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Troy Miller
Skuespillere: Jim Gaffigan
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: Jim Gaffigan fortæller sin mening om bacon, bowling og andre vægtige emner i denne standupoptræden, som blev optaget live i Austin under hans turné i 2008.


Se Jim Gaffigan: King Baby på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jim Gaffigan: King Baby havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jim Gaffigan: King Baby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jim Gaffigan: King Baby herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jim Gaffigan: King Baby er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jim Gaffigan: King Baby stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar