Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jim Gaffigan: King Baby

Jim Gaffigan: King Baby

20/01/2017 | Flixfilm

Jim Gaffigan: King Baby på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Comedy
Instruktion: Troy Miller
Skuespillere: Jim Gaffigan
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Jim Gaffigan fortæller sin mening om bacon, bowling og andre vægtige emner i denne standupoptræden, som blev optaget live i Austin under hans turné i 2008.

Jim Gaffigan: King Baby havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jim Gaffigan: King Baby på YouTube.Se Jim Gaffigan: King Baby på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jim Gaffigan: King Baby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jim Gaffigan: King Baby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jim Gaffigan: King Baby, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jim Gaffigan: King Baby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar