Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jim Gaffigan: Mr. Universe

Jim Gaffigan: Mr. Universe

22/02/2015 | Flixfilm

Jim Gaffigan: Mr. Universe på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy
Instruktion: Jay Karas
Skuespillere: Jim Gaffigan
Spilletid: 78 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Komikeren Jim Gaffigan giver dig sit unikke syn på alt fra Disney World til overvægtige hvaler i dette liveshow fra Washington, D.C.

Jim Gaffigan: Mr. Universe havde premiere på Netflix Danmark den 22. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jim Gaffigan: Mr. Universe på YouTube.Se Jim Gaffigan: Mr. Universe på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jim Gaffigan: Mr. Universe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jim Gaffigan: Mr. Universe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jim Gaffigan: Mr. Universe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jim Gaffigan: Mr. Universe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar