Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jim Gaffigan: Obsessed

Jim Gaffigan: Obsessed

20/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Jim Gaffigan: Obsessed på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Jay Chapman
Skuespillere: Jim Gaffigan
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Komikeren Jim Gaffigan giver sit kyniske syn på emner som spisning, fitness, bryllupper og sine fem børn i denne standup-special.


Se Jim Gaffigan: Obsessed på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jim Gaffigan: Obsessed havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jim Gaffigan: Obsessed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jim Gaffigan: Obsessed herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jim Gaffigan: Obsessed er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jim Gaffigan: Obsessed stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar