Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jim Gaffigan: Obsessed

Jim Gaffigan: Obsessed

20/01/2017 | Flixfilm

Jim Gaffigan: Obsessed på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: Jay Chapman
Skuespillere: Jim Gaffigan
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Komikeren Jim Gaffigan giver sit kyniske syn på emner som spisning, fitness, bryllupper og sine fem børn i denne standup-special.

Jim Gaffigan: Obsessed havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jim Gaffigan: Obsessed på YouTube.Se Jim Gaffigan: Obsessed på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jim Gaffigan: Obsessed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jim Gaffigan: Obsessed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jim Gaffigan: Obsessed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jim Gaffigan: Obsessed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar