Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jim Jefferies: BARE

Jim Jefferies: BARE

29/08/2014 | Ingen kommentarer

Se Jim Jefferies: BARE på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktør: Shannon Hartman
Skuespillere: Jim Jefferies
Spilletid: 77 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: Intet er helligt i dette show fra den australske komiker Jim Jefferies, uanset om det er moren til hans barn, auditions med handicappede skuespillere eller våbenkontrol.


Se Jim Jefferies: BARE på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jim Jefferies: BARE havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jim Jefferies: BARE ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jim Jefferies: BARE herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jim Jefferies: BARE er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jim Jefferies: BARE stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar