Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jim Jefferies: Freedumb

Jim Jefferies: Freedumb

01/07/2016

Se Jim Jefferies: Freedumb på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Ryan Polito
Skuespillere: Jim Jefferies
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Jim Jefferies er tilbage i endnu en comedy-special fra Netflix. Han slipper sin velkendte sorte humor løs for fulde huse i Nashville, Tennessee.


Se Jim Jefferies: Freedumb på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jim Jefferies: Freedumb havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Jim Jefferies: Freedumb ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jim Jefferies: Freedumb herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jim Jefferies: Freedumb er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jim Jefferies: Freedumb stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar