Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jim Jefferies: Intolerant

Jim Jefferies: Intolerant

08/07/2020 | Flixfilm

Se Jim Jefferies: Intolerant på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: Scott Zabielski
Skuespillere: Jim Jefferies
Spilletid: 66 min
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Mellem scener fra en pinefuld date dykker Jim Jefferies ned i generationskløften, sine egne dårlige vaner og grænserne, der hele tiden rykkes, inden for comedy.


Se Jim Jefferies: Intolerant på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jim Jefferies: Intolerant havde premiere på Netflix Danmark den 8. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jim Jefferies: Intolerant ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Jim Jefferies: Intolerant:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jim Jefferies: Intolerant er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jim Jefferies: Intolerant stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar