Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jim Jefferies: This Is Me Now

Jim Jefferies: This Is Me Now

13/07/2018 | Flixfilm

Se Jim Jefferies: This Is Me Now på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Scott Zabielski
Skuespillere: Jim Jefferies
Spilletid: 70 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Den skadefro og respektløse Jefferies spidder linselus, politisk hykleri og sine egne ukloge karrierevalg i en provokerende standup-special.


Se Jim Jefferies: This Is Me Now på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJim Jefferies: This Is Me Now havde premiere på Netflix Danmark den 13. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jim Jefferies: This Is Me Now ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jim Jefferies: This Is Me Now herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jim Jefferies: This Is Me Now er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jim Jefferies: This Is Me Now stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar