Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jim Jefferies: This Is Me Now

Jim Jefferies: This Is Me Now

13/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Jim Jefferies: This Is Me Now på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Scott Zabielski
Skuespillere: Jim Jefferies
Spilletid: 70 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Den skadefro og respektløse Jefferies spidder linselus, politisk hykleri og sine egne ukloge karrierevalg i en provokerende standup-special.


Se Jim Jefferies: This Is Me Now på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jim Jefferies: This Is Me Now havde premiere på Netflix Danmark den 13. July, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jim Jefferies: This Is Me Now ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jim Jefferies: This Is Me Now herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jim Jefferies: This Is Me Now er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jim Jefferies: This Is Me Now stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore