Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jim Norton: Mouthful of Shame

Jim Norton: Mouthful of Shame

14/03/2017 | Flixfilm

Se Jim Norton: Mouthful of Shame på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Shannon Hartman
Skuespillere: Jim Norton
Spilletid: 61 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: På denne uhæmmede tur gennem sin herlige og frække tankegang giver komikeren Jim Norton sit personlige bud på romantik, lyster og seksuelle tilbøjeligheder.


Se Jim Norton: Mouthful of Shame på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJim Norton: Mouthful of Shame havde premiere på Netflix Danmark den 14. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jim Norton: Mouthful of Shame ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jim Norton: Mouthful of Shame herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jim Norton: Mouthful of Shame er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jim Norton: Mouthful of Shame stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar