Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jimi: All Is by My Side

Jimi: All Is by My Side

01/09/2016 | Flixfilm

Jimi: All Is by My Side på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Biography, Drama, Music
Instruktion: John Ridley
Skuespillere: André 3000, Hayley Atwell, Imogen Poots
Spilletid: 118 min
Land: United States, Ireland, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: André Benjamin spiller Jimi Hendrix i denne biografi, der følger hans vej mod stjernerne, og de personlige dæmoner han måtte kæmpe mod undervejs.

Jimi: All Is by My Side havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jimi: All Is by My Side på YouTube.Se Jimi: All Is by My Side på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Jimi: All Is by My Side ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jimi: All Is by My Side stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jimi: All Is by My Side, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jimi: All Is by My Side er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar