Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jimi: All Is by My Side

Jimi: All Is by My Side

01/09/2016 | Flixfilm

Se Jimi: All Is by My Side på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Biography, Drama, Music
Instruktør: John Ridley
Skuespillere: André Benjamin, Hayley Atwell, Imogen Poots, Ruth Negga
Spilletid: 118 min
Land: Ireland, UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: André Benjamin spiller Jimi Hendrix i denne biografi, der følger hans vej mod stjernerne, og de personlige dæmoner han måtte kæmpe mod undervejs.


Se Jimi: All Is by My Side på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJimi: All Is by My Side havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jimi: All Is by My Side ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jimi: All Is by My Side herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jimi: All Is by My Side er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jimi: All Is by My Side stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar