Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jimmy Carr: Funny Business

Jimmy Carr: Funny Business

18/03/2016 | Ingen kommentarer

Se Jimmy Carr: Funny Business på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Sam Wrench
Skuespillere: Jimmy Carr
Spilletid: 62 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Den britiske komiker Jimmy Carr afleverer sine sjove og snørklede one-liners uden at blinke over for et udsolgt Hammersmith Apollo i London.


Se Jimmy Carr: Funny Business på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jimmy Carr: Funny Business havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jimmy Carr: Funny Business ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jimmy Carr: Funny Business herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jimmy Carr: Funny Business er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jimmy Carr: Funny Business stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore