Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jimmy Carr: Funny Business

Jimmy Carr: Funny Business

18/03/2016 | Ingen kommentarer

Se Jimmy Carr: Funny Business på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Sam Wrench
Skuespillere: Jimmy Carr
Spilletid: 62 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Den britiske komiker Jimmy Carr afleverer sine sjove og snørklede one-liners uden at blinke over for et udsolgt Hammersmith Apollo i London.


Se Jimmy Carr: Funny Business på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jimmy Carr: Funny Business havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jimmy Carr: Funny Business ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jimmy Carr: Funny Business herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jimmy Carr: Funny Business er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jimmy Carr: Funny Business stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar