Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jimmy Carr: Funny Business

Jimmy Carr: Funny Business

18/03/2016 | Flixfilm

Se Jimmy Carr: Funny Business på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Sam Wrench
Skuespillere: Jimmy Carr
Spilletid: 62 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Den britiske komiker Jimmy Carr afleverer sine sjove og snørklede one-liners uden at blinke over for et udsolgt Hammersmith Apollo i London.


Se Jimmy Carr: Funny Business på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJimmy Carr: Funny Business havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jimmy Carr: Funny Business ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jimmy Carr: Funny Business herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jimmy Carr: Funny Business er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jimmy Carr: Funny Business stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar