Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jimmy Carr: His Dark Material

Jimmy Carr: His Dark Material

25/12/2021 | Flixfilm

Jimmy Carr: His Dark Material på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktion: Brian Klein, Amanda Baker
Skuespillere: Jimmy Carr
Spilletid: 59 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Jimmy Carr finder morskab de mest dystre steder i denne standup-special, som består af hans tørre, spotske humor – og nogle jokes, som han kalder "karrierestoppere".Se Jimmy Carr: His Dark Material på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Jimmy Carr: His Dark Material havde premiere på Netflix Danmark den 25. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jimmy Carr: His Dark Material på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Jimmy Carr: His Dark Material ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jimmy Carr: His Dark Material stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jimmy Carr: His Dark Material, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jimmy Carr: His Dark Material er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar