Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits

Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits

12/03/2019 | Flixfilm

Se Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Brian Klein
Skuespillere: Jimmy Carr
Spilletid: 58 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Intet er helligt, når Jimmy Carr serverer de mest vanvittige jokes fra sin standupkarriere i en special, der ikke er for sarte sjæle.


Se Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits havde premiere på Netflix Danmark den 12. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar