Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits

Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits

12/03/2019 | Flixfilm

Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Brian Klein
Skuespillere: Jimmy Carr
Spilletid: 58 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Intet er helligt, når Jimmy Carr serverer de mest vanvittige jokes fra sin standupkarriere i en special, der ikke er for sarte sjæle.

Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits havde premiere på Netflix Danmark den 12. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits på YouTube.Se Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar