Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jimmy Neutron: Boy Genius

Jimmy Neutron: Boy Genius

02/09/2022 | Flixfilm

Jimmy Neutron: Boy Genius på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: John A. Davis
Skuespillere: Debi Derryberry, Rob Paulsen, Megan Cavanagh
Spilletid: 82 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Barnegeniet Niels Neutron skaber kontakt med en fremmed civilisation (via en brødrister!). De grumme aliens vil bruge forældrene som menneskeofre, så Niels må redde alle.

Jimmy Neutron: Boy Genius havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jimmy Neutron: Boy Genius på YouTube.Se Jimmy Neutron: Boy Genius på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Jimmy Neutron: Boy Genius ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jimmy Neutron: Boy Genius stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jimmy Neutron: Boy Genius, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jimmy Neutron: Boy Genius er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar