Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jimmy Savile: A British Horror Story

Jimmy Savile: A British Horror Story

06/04/2022 | Flixfilm

Jimmy Savile: A British Horror Story på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Biography, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Roger Ordish, Mark Lawson, Meirion Jones
Spilletid: 1 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Tv-stjernen Jimmy Savile charmerede en hel nation med sin excentricitet og filantropi. Men anklager om seksuelle overgreb afslører en chokerende side af hans karakter.

Jimmy Savile: A British Horror Story (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jimmy Savile: A British Horror Story på YouTube.Se Jimmy Savile: A British Horror Story på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Jimmy Savile: A British Horror Story (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jimmy Savile: A British Horror Story (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jimmy Savile: A British Horror Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jimmy Savile: A British Horror Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar