Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jingle All the Way

Jingle All the Way

15/11/2016 | Flixfilm

Jingle All the Way på Netflix

Produktionsår: 1996
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktion: Brian Levant
Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, Sinbad, Phil Hartman
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Det er juleaftensdag, og den fortravlede familiefar Howard skal nå at købe gave til sønnen Jamie, der kun ønsker sig én ting - dukken "Turbo Man"!

Jingle All the Way havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jingle All the Way på YouTube.Se Jingle All the Way på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Jingle All the Way ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jingle All the Way stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jingle All the Way, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jingle All the Way er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar