Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jingle All the Way

Jingle All the Way

15/11/2016 | Flixfilm

Se Jingle All the Way på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Brian Levant
Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, Sinbad, Phil Hartman, Rita Wilson
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Det er juleaftensdag, og den fortravlede familiefar Howard skal nå at købe gave til sønnen Jamie, der kun ønsker sig én ting - dukken "Turbo Man"!

Jingle All the Way havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Jingle All the Way på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jingle All the Way ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jingle All the Way stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jingle All the Way, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jingle All the Way er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar