Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jingle Jangle: A Christmas Journey

Jingle Jangle: A Christmas Journey

13/11/2020 | Flixfilm

Jingle Jangle: A Christmas Journey på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Family, Fantasy, Musical
Instruktion: David E. Talbert
Skuespillere: Forest Whitaker, Keegan-Michael Key, Hugh Bonneville
Spilletid: 122 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Årtier efter at være blevet bedraget af sin betroede lærling får den tidligere så glade legetøjsmager nyt håb, da hans søde, nysgerrige barnebarn kommer ind i hans liv.

Jingle Jangle: A Christmas Journey (Et magisk juleeventyr) havde premiere på Netflix Danmark den 13. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jingle Jangle: A Christmas Journey på YouTube.Se Jingle Jangle: A Christmas Journey på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jingle Jangle: A Christmas Journey (Et magisk juleeventyr) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jingle Jangle: A Christmas Journey stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jingle Jangle: A Christmas Journey, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jingle Jangle: A Christmas Journey (Et magisk juleeventyr) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar