Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Jinn

13/06/2019 | Flixfilm

Se Jinn på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama, Fantasy, Horror, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Salma Malhas, Sultan Alkhail, Hamzeh Okab, Aysha Shahaltough
Spilletid: 30 min
Land: Jordan
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 3.5

Handling: Under en skoleudflugt til Petra krydser to ånder – en god og en ond – grænsen til menneskeriget og forvandler skolen til en overnaturlig slagmark.Se Jinn på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jinn (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jinn (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jinn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jinn (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar