Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jiro Dreams of Sushi

Jiro Dreams of Sushi

01/02/2015 | Flixfilm

Se Jiro Dreams of Sushi på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary
Instruktør: David Gelb
Skuespillere: Jiro Ono, Yoshikazu Ono, Masuhiro Yamamoto
Spilletid: 81 min
Land: United States
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Denne dokumentar fokuserer på sushikokken Jiro Ono, en 85-årig mester, hvis 10-sæders restaurant, med en pris pr. ret på 300 USD, er legendarisk blandt Tokyos madkendere.

Jiro Dreams of Sushi havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Jiro Dreams of Sushi på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jiro Dreams of Sushi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jiro Dreams of Sushi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jiro Dreams of Sushi, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jiro Dreams of Sushi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar