Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jiro Dreams of Sushi

Jiro Dreams of Sushi

01/02/2015 | Flixfilm

Jiro Dreams of Sushi på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Documentary
Instruktion: David Gelb
Skuespillere: Jiro Ono, Yoshikazu Ono, Masuhiro Yamamoto
Spilletid: 81 min
Land: United States
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Denne dokumentar fokuserer på sushikokken Jiro Ono, en 85-årig mester, hvis 10-sæders restaurant, med en pris pr. ret på 300 USD, er legendarisk blandt Tokyos madkendere.

Jiro Dreams of Sushi havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jiro Dreams of Sushi på YouTube.Se Jiro Dreams of Sushi på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jiro Dreams of Sushi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jiro Dreams of Sushi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jiro Dreams of Sushi, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jiro Dreams of Sushi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar