Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » JLA Adventures: Trapped in Time

JLA Adventures: Trapped in Time

11/11/2014 | Flixfilm

JLA Adventures: Trapped in Time på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Animation, Action, Sci-Fi
Instruktion: Giancarlo Volpe
Skuespillere: Diedrich Bader, Laura Bailey, Dante Basco, Corey Burton
Spilletid: 52 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Justice League må forhindre Lex Luthor i at rejse tilbage i tiden for at udrydde Superman, Wonder Woman og Batman ved at ændre historierne om, hvordan de blev til.

JLA Adventures: Trapped in Time havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til JLA Adventures: Trapped in Time på YouTube.Se JLA Adventures: Trapped in Time på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om JLA Adventures: Trapped in Time ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at JLA Adventures: Trapped in Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame JLA Adventures: Trapped in Time, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til JLA Adventures: Trapped in Time er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar