Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » JLA Adventures: Trapped in Time

JLA Adventures: Trapped in Time

11/11/2014 | Flixfilm

Se JLA Adventures: Trapped in Time på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Animation, Action, Sci-Fi
Instruktør: Giancarlo Volpe
Skuespillere: Diedrich Bader, Laura Bailey, Dante Basco, Corey Burton
Spilletid: 52 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Justice League må forhindre Lex Luthor i at rejse tilbage i tiden for at udrydde Superman, Wonder Woman og Batman ved at ændre historierne om, hvordan de blev til.


Se JLA Adventures: Trapped in Time på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJLA Adventures: Trapped in Time havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om JLA Adventures: Trapped in Time ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til JLA Adventures: Trapped in Time herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til JLA Adventures: Trapped in Time er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at JLA Adventures: Trapped in Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar