Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » JLA Adventures: Trapped in Time

JLA Adventures: Trapped in Time

11/11/2014 | Ingen kommentarer

Se JLA Adventures: Trapped in Time på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Animation, Action, Sci-Fi
Instruktør: Giancarlo Volpe
Skuespillere: Diedrich Bader, Laura Bailey, Dante Basco, Corey Burton
Spilletid: 52 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Justice League må forhindre Lex Luthor i at rejse tilbage i tiden for at udrydde Superman, Wonder Woman og Batman ved at ændre historierne om, hvordan de blev til.


Se JLA Adventures: Trapped in Time på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


JLA Adventures: Trapped in Time havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om JLA Adventures: Trapped in Time ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til JLA Adventures: Trapped in Time herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til JLA Adventures: Trapped in Time er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at JLA Adventures: Trapped in Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar