Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jo Frost: Nanny On Tour

Jo Frost: Nanny On Tour

28/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Jo Frost: Nanny On Tour på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jo Frost
Spilletid: 42 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Den anerkendte børneekspert Jo Frost rejser til en ny by hver uge for at hjælpe en ny familie, som kunne have brug for hendes magiske evner.


Se Jo Frost: Nanny On Tour på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jo Frost: Nanny On Tour (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jo Frost: Nanny On Tour (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jo Frost: Nanny On Tour herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jo Frost: Nanny On Tour er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jo Frost: Nanny On Tour (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar