Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jo Frost: Nanny On Tour

Jo Frost: Nanny On Tour

28/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Jo Frost: Nanny On Tour på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jo Frost
Spilletid: 42 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Den anerkendte børneekspert Jo Frost rejser til en ny by hver uge for at hjælpe en ny familie, som kunne have brug for hendes magiske evner.


Se Jo Frost: Nanny On Tour på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jo Frost: Nanny On Tour (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jo Frost: Nanny On Tour (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jo Frost: Nanny On Tour herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jo Frost: Nanny On Tour er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jo Frost: Nanny On Tour (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar