Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jo Koy: Comin’ In Hot

Jo Koy: Comin’ In Hot

12/06/2019 | Ingen kommentarer

Se Jo Koy: Comin’ In Hot på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Shannon Hartman
Skuespillere: Jo Koy
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Komikeren Jo Koy går på scenen i Hawaii og giver sin oprigtige mening om kulturelle kuriositeter, faderskab uden filter og meget mere.


Se Jo Koy: Comin’ In Hot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jo Koy: Comin’ In Hot havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jo Koy: Comin’ In Hot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jo Koy: Comin’ In Hot herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jo Koy: Comin’ In Hot er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jo Koy: Comin’ In Hot stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar