Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jo Koy: Comin’ In Hot

Jo Koy: Comin’ In Hot

12/06/2019 | Ingen kommentarer

Se Jo Koy: Comin’ In Hot på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Shannon Hartman
Skuespillere: Jo Koy
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Komikeren Jo Koy går på scenen i Hawaii og giver sin oprigtige mening om kulturelle kuriositeter, faderskab uden filter og meget mere.


Se Jo Koy: Comin’ In Hot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jo Koy: Comin’ In Hot havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jo Koy: Comin’ In Hot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jo Koy: Comin’ In Hot herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jo Koy: Comin’ In Hot er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jo Koy: Comin’ In Hot stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore