Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jo Koy: Comin’ In Hot

Jo Koy: Comin’ In Hot

12/06/2019 | Flixfilm

Jo Koy: Comin’ In Hot på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Shannon Hartman
Skuespillere: Jo Koy
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Komikeren Jo Koy går på scenen i Hawaii og giver sin oprigtige mening om kulturelle kuriositeter, faderskab uden filter og meget mere.

Jo Koy: Comin’ In Hot havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jo Koy: Comin’ In Hot på YouTube.Se Jo Koy: Comin’ In Hot på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jo Koy: Comin’ In Hot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jo Koy: Comin’ In Hot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jo Koy: Comin’ In Hot, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jo Koy: Comin’ In Hot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar