Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jo Koy: In His Elements

Jo Koy: In His Elements

12/06/2020 | Flixfilm

Se Jo Koy: In His Elements på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktion: Michael McKay
Skuespillere: Fateeha, Joey Guila, Jo Koy
Spilletid: 55 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.

Jo Koy: In His Elements havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jo Koy: In His Elements på YouTube.Se Jo Koy: In His Elements på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jo Koy: In His Elements ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jo Koy: In His Elements stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jo Koy: In His Elements, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jo Koy: In His Elements er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar