Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jo Koy: Live from Seattle

Jo Koy: Live from Seattle

28/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Jo Koy: Live from Seattle på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Shannon Hartman
Skuespillere: Jo Koy
Spilletid: 62 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Standupkomikeren Jo Koy har oplevet lidt af hvert i forbindelse med at opdrage en teenager og vokse op med en filippinsk mor. Og nu fortæller han det hele.


Se Jo Koy: Live from Seattle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jo Koy: Live from Seattle havde premiere på Netflix Danmark den 28. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Jo Koy: Live from Seattle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jo Koy: Live from Seattle herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jo Koy: Live from Seattle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jo Koy: Live from Seattle stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar