Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jo Koy: Live from the Los Angeles Forum

Jo Koy: Live from the Los Angeles Forum

13/09/2022 | Flixfilm

Jo Koy: Live from the Los Angeles Forum på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy
Instruktion: Shannon Hartman
Skuespillere: Jo Koy
Spilletid: 74 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Jo Koy indtager scenen i et opløftende standupshow om at nyse offentligt, udholdenhed, søvnapnøs konsekvenser og at fare vild i Filippinerne.

Jo Koy: Live from the Los Angeles Forum havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jo Koy: Live from the Los Angeles Forum på YouTube.Se Jo Koy: Live from the Los Angeles Forum på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Jo Koy: Live from the Los Angeles Forum ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jo Koy: Live from the Los Angeles Forum stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jo Koy: Live from the Los Angeles Forum, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jo Koy: Live from the Los Angeles Forum er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar