Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jo Pil-ho: The Dawning Rage

Jo Pil-ho: The Dawning Rage

03/05/2019 | Ingen kommentarer

Se Jo Pil-ho: The Dawning Rage på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktør: Jeong-beom Lee
Skuespillere: Philip Hersh, So-nee Jeon, Sun-kyun Lee, Young-yu Lee
Spilletid: 127 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: En korrupt betjent på flugt fra en intern undersøgelse går modvilligt sammen med en trodsig teenager for at afdække en sammensværgelse – før det er for sent.


Se Jo Pil-ho: The Dawning Rage på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jo Pil-ho: The Dawning Rage havde premiere på Netflix Danmark den 3. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jo Pil-ho: The Dawning Rage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jo Pil-ho: The Dawning Rage herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jo Pil-ho: The Dawning Rage er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jo Pil-ho: The Dawning Rage stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar