Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jo Pil-ho: The Dawning Rage

Jo Pil-ho: The Dawning Rage

03/05/2019 | Flixfilm

Se Jo Pil-ho: The Dawning Rage på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Jeong-beom Lee
Skuespillere: Philip Hersh, So-nee Jeon, Han-sol Kwon, Young-yu Lee
Spilletid: 127 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En korrupt betjent på flugt fra en intern undersøgelse går modvilligt sammen med en trodsig teenager for at afdække en sammensværgelse – før det er for sent.

Jo Pil-ho: The Dawning Rage havde premiere på Netflix Danmark den 3. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Jo Pil-ho: The Dawning Rage på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jo Pil-ho: The Dawning Rage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jo Pil-ho: The Dawning Rage stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jo Pil-ho: The Dawning Rage, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jo Pil-ho: The Dawning Rage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar