Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Joan Didion: The Center Will Not Hold

Joan Didion: The Center Will Not Hold

27/10/2017 | Flixfilm

Se Joan Didion: The Center Will Not Hold på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Griffin Dunne
Skuespillere: Hilton Als, Tom Brokaw, Dick Cheney, Jim Didion
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Det litterære ikon Joan Didion reflekterer over sin bemærkelsesværdige karriere og sine personlige kampe i denne intime dokumentar.


Se Joan Didion: The Center Will Not Hold på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJoan Didion: The Center Will Not Hold havde premiere på Netflix Danmark den 27. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Joan Didion: The Center Will Not Hold ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Joan Didion: The Center Will Not Hold herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Joan Didion: The Center Will Not Hold er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Joan Didion: The Center Will Not Hold stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar