Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Joan Didion: The Center Will Not Hold

Joan Didion: The Center Will Not Hold

27/10/2017 | Flixfilm

Joan Didion: The Center Will Not Hold på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary, Biography
Instruktion: Griffin Dunne
Skuespillere: Hilton Als, Tom Brokaw, Dick Cheney
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Det litterære ikon Joan Didion reflekterer over sin bemærkelsesværdige karriere og sine personlige kampe i denne intime dokumentar.

Joan Didion: The Center Will Not Hold havde premiere på Netflix Danmark den 27. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Joan Didion: The Center Will Not Hold på YouTube.Se Joan Didion: The Center Will Not Hold på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Joan Didion: The Center Will Not Hold ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Joan Didion: The Center Will Not Hold stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Joan Didion: The Center Will Not Hold, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Joan Didion: The Center Will Not Hold er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar