Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Joan Rivers: A Piece of Work

Joan Rivers: A Piece of Work

22/04/2014 | Flixfilm

Se Joan Rivers: A Piece of Work på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary, Biography, Comedy, Drama
Instruktør: Ricki Stern, Anne Sundberg(co-director)
Skuespillere: Joan Rivers, Jocelyn Pickett, Bill Sammeth, Larry A. Thompson
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Denne dokumentar tager publikum med på en årelang rejse med Joan Rivers og går bag facaden på den ikoniske komedienne.


Se Joan Rivers: A Piece of Work på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJoan Rivers: A Piece of Work havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Joan Rivers: A Piece of Work ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Joan Rivers: A Piece of Work herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Joan Rivers: A Piece of Work er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Joan Rivers: A Piece of Work stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar