Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Joan Rivers: Don’t Start with Me

Joan Rivers: Don’t Start with Me

10/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Joan Rivers: Don’t Start with Me på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Joan Rivers er 78, men vil ikke sætte tempoet ned, og ingen er immune over for hendes ætsende kommentarer i denne stand-up special.


Se Joan Rivers: Don’t Start with Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Joan Rivers: Don’t Start with Me havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Joan Rivers: Don’t Start with Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Joan Rivers: Don’t Start with Me herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Joan Rivers: Don’t Start with Me er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Joan Rivers: Don’t Start with Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar