Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Joan Rivers: Don’t Start with Me

Joan Rivers: Don’t Start with Me

10/07/2018 | Flixfilm

Se Joan Rivers: Don’t Start with Me på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Joan Rivers er 78, men vil ikke sætte tempoet ned, og ingen er immune over for hendes ætsende kommentarer i denne stand-up special.

Joan Rivers: Don’t Start with Me havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Joan Rivers: Don’t Start with Me på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Joan Rivers: Don’t Start with Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Joan Rivers: Don’t Start with Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Joan Rivers: Don’t Start with Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Joan Rivers: Don’t Start with Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar