Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Joan Rivers: Don’t Start with Me

Joan Rivers: Don’t Start with Me

10/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Joan Rivers: Don’t Start with Me på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Joan Rivers er 78, men vil ikke sætte tempoet ned, og ingen er immune over for hendes ætsende kommentarer i denne stand-up special.


Se Joan Rivers: Don’t Start with Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Joan Rivers: Don’t Start with Me havde premiere på Netflix Danmark den 10. July, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Joan Rivers: Don’t Start with Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Joan Rivers: Don’t Start with Me herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Joan Rivers: Don’t Start with Me er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Joan Rivers: Don’t Start with Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore