Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jodhaa Akbar

Jodhaa Akbar

29/04/2020 | Flixfilm

Se Jodhaa Akbar på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Drama, History, Romance, War
Instruktør: Ashutosh Gowariker
Skuespillere: Hrithik Roshan, Aishwarya Rai Bachchan, Sonu Sood, Poonam Sinha
Spilletid: 213 min
Land: India
Sprog: Hindi, Urdu
IMDb-karakter: 7.6

Handling: I det 16. århundredes Indien bliver det, der begyndte som en strategisk alliance mellem en mogulkejser og en hinduistisk prinsesse, en ægte mulighed for sand kærlighed.

Jodhaa Akbar havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Jodhaa Akbar på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jodhaa Akbar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jodhaa Akbar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jodhaa Akbar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jodhaa Akbar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar