Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Jodie Foster instruerer episode i Black Mirror sæson 4

Jodie Foster instruerer episode i Black Mirror sæson 4

26/03/2017 | Flixfilm

Den amerikanske Oscar-vindende skuespiller og instruktør Jodie Foster, der kendes fra utallige film som bl.a. Panic Room, Contact og Ondskabens Øjne, vil instruere et afsnit i den kommende sæson af den prisbelønnede Netflix-serie; Black Mirror.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Produktionen af Black Mirror sæson 2 er allerede i fuld gang og den nye sæson af sci-fi-serien får premiere på Netflix Danmark senere i 2017.

Der er ingen informationer om handlingen i den nye sæson, men det hemmelighedsfulde afsnit, som Jodie Foster instruerer, har Rosemarie DeWitt (La La Land) i hovedrollen. Det afslører Netflix.

Da Netflix i 2015 offentliggjorde, at de havde købt rettighederne til Black Mirror var planen oprindelig at lave en ny sæson på i alt 12 episoder, men streamingtjenesten valgte efterfølgende at dele afsnittene op, således der var seks afsnit i sæson 3, som havde eksklusiv premiere sidste år, mens den kommende sæson 4 også bliver på seks episoder.

LÆS OGSÅ:   Se første trailer til 'Beverly Hills Cop 4'

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvom Jodie Foster mest gør sig bemærket foran kameraet, så er hun heller ikke helt ukendt på den anden side. Hun instruererede således filmen Money Monster med George Clooney og Julia Roberts i 2015, og har endvidere instrueret et par afsnit af Netflix-serierne; Orange Is the New Black og House of Cards.

Black Mirror er skabt og skrevet af Charlie Brooker og tager pulsen på samfundets kollektive uro, der er forbundet den moderne verden, og hver ny episode er en skarp historie fyldt med spænding, der udforsker temaer om moderne tech-paranoia og sci-fi.

Se Black Mirror på Netflix Danmark.
Skriv kommentar