Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Joe Bell

14/05/2023 | Flixfilm

Joe Bell på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Reinaldo Marcus Green
Skuespillere: Mark Wahlberg, Reid Miller, Connie Britton
Spilletid: 94 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Efter den nådesløse mobning af hans homoseksuelle søn begiver en mand sig ud på en mission tværs over landet for at fortælle om konsekvenserne af fordomme.Se Joe Bell på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Joe Bell havde premiere på Netflix Danmark den 14. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Joe Bell på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Joe Bell ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Joe Bell stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Joe Bell, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Joe Bell er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Joe Bell

  1. Bertz Sørensen - kl. 22:05, 14-05-2023:

    Min søn på 15 og jeg synes den er god. Den trækker en ned i tempo og giver tid til at mærke og tænke efter. Vi har 2023 og det er stadig et forfærdeligt problem.

Skriv kommentar