Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Joe Cocker: Mad Dog with Soul

Joe Cocker: Mad Dog with Soul

01/04/2017 | Flixfilm

Se Joe Cocker: Mad Dog with Soul på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: John Edginton
Skuespillere: Joe Cocker, Phil Crookes, Vic Cocker, Ray Charles
Spilletid: 90 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Denne film skildrer sangeren Joe Cockers stormfulde liv og unikke talent – fra Woodstock til hans kamp mod stofmisbrug.


Se Joe Cocker: Mad Dog with Soul på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJoe Cocker: Mad Dog with Soul havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Joe Cocker: Mad Dog with Soul ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Joe Cocker: Mad Dog with Soul herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Joe Cocker: Mad Dog with Soul er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Joe Cocker: Mad Dog with Soul stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar