Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Joe Mande’s Award-Winning Comedy Special

Joe Mande’s Award-Winning Comedy Special

25/07/2017 | Flixfilm

Se Joe Mande’s Award-Winning Comedy Special på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Standupkomikeren Joe Mande sigter efter kritikernes billigelse med denne specialepisode, der handler om datingprogrammer, "Shark Tank", jødisk sommerlejr og meget andet.


Se Joe Mande’s Award-Winning Comedy Special på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJoe Mande’s Award-Winning Comedy Special havde premiere på Netflix Danmark den 25. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Joe Mande’s Award-Winning Comedy Special ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Joe Mande’s Award-Winning Comedy Special herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Joe Mande’s Award-Winning Comedy Special er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Joe Mande’s Award-Winning Comedy Special stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar