Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Joe Rogan: Strange Times

Joe Rogan: Strange Times

03/10/2018 | Flixfilm

Se Joe Rogan: Strange Times på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Anthony Giordano
Skuespillere: Joe Rogan
Spilletid: 63 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Komikeren Joe Rogan er åbenmundet som altid og taler om politik, professionel wrestling, love om pot, katte, veganere og meget mere i en standup-special fra Boston.Se Joe Rogan: Strange Times på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Joe Rogan: Strange Times havde premiere på Netflix Danmark den 3. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Joe Rogan: Strange Times ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Joe Rogan: Strange Times:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Joe Rogan: Strange Times er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Joe Rogan: Strange Times stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar