Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Joe Rogan: Strange Times

Joe Rogan: Strange Times

03/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Joe Rogan: Strange Times på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Anthony Giordano
Skuespillere: Joe Rogan
Spilletid: 63 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Komikeren Joe Rogan er åbenmundet som altid og taler om politik, professionel wrestling, love om pot, katte, veganere og meget mere i en standup-special fra Boston.


Se Joe Rogan: Strange Times på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Joe Rogan: Strange Times havde premiere på Netflix Danmark den 3. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Joe Rogan: Strange Times ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Joe Rogan: Strange Times herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Joe Rogan: Strange Times er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Joe Rogan: Strange Times stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar