Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Joe Rogan: Strange Times

Joe Rogan: Strange Times

03/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Joe Rogan: Strange Times på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Anthony Giordano
Skuespillere: Joe Rogan
Spilletid: 63 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: Komikeren Joe Rogan er åbenmundet som altid og taler om politik, professionel wrestling, love om pot, katte, veganere og meget mere i en standup-special fra Boston.


Se Joe Rogan: Strange Times på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Joe Rogan: Strange Times havde premiere på Netflix Danmark den 3. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Joe Rogan: Strange Times ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Joe Rogan: Strange Times herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Joe Rogan: Strange Times er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Joe Rogan: Strange Times stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore