Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Joe Rogan: Strange Times

Joe Rogan: Strange Times

03/10/2018 | Flixfilm

Joe Rogan: Strange Times på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktion: Anthony Giordano
Skuespillere: Joe Rogan
Spilletid: 63 min
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Komikeren Joe Rogan er åbenmundet som altid og taler om politik, professionel wrestling, love om pot, katte, veganere og meget mere i en standup-special fra Boston.

Joe Rogan: Strange Times havde premiere på Netflix Danmark den 3. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Joe Rogan: Strange Times på YouTube.Se Joe Rogan: Strange Times på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Joe Rogan: Strange Times ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Joe Rogan: Strange Times stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Joe Rogan: Strange Times, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Joe Rogan: Strange Times er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar