Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Joe Rogan Triggered

Joe Rogan Triggered

21/10/2016 | Flixfilm

Se Joe Rogan Triggered på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Anthony Giordano
Skuespillere: Joe Rogan
Spilletid: 63 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Med sin nysgerrige og intense komiske stil udforsker Rogan alt fra børneopdragelse og julemanden til hash-vingummier og at tale med delfiner.


Se Joe Rogan Triggered på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Joe Rogan Triggered havde premiere på Netflix Danmark den 21. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Joe Rogan Triggered ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Joe Rogan Triggered:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Joe Rogan Triggered er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Joe Rogan Triggered stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar