Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Joe Strummer: The Future Is Unwritten

Joe Strummer: The Future Is Unwritten

20/01/2018 | Flixfilm

Se Joe Strummer: The Future Is Unwritten på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktør: Julien Temple
Skuespillere: Brigitte Bardot, Julian Bennett Holmes, Bono, Steve Buscemi
Spilletid: 124 min
Land: Ireland, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Den afdøde forsanger for det legendariske rockband Clash, Joe Strummer, lægger stemme til denne dokumentarfilm om sit eget liv gennem en samling af interviews og bånd.

Joe Strummer: The Future Is Unwritten havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Joe Strummer: The Future Is Unwritten på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Joe Strummer: The Future Is Unwritten ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Joe Strummer: The Future Is Unwritten stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Joe Strummer: The Future Is Unwritten, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Joe Strummer: The Future Is Unwritten er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar