Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Joe

01/07/2016 | Flixfilm

Se Joe på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Crime, Drama
Instruktør: David Gordon Green
Skuespillere: Nicolas Cage, Tye Sheridan, Gary Poulter, Ronnie Gene Blevins
Spilletid: 117 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Eksforbryderen Joe hyrer den 15-årige Gary til at hjælpe med at fælde træer, men han forventer ikke at blive en faderfigur for den mishandlede dreng.


Se Joe på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJoe havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Joe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Joe herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Joe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Joe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar