Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Joel Kim Booster: Psychosexual

Joel Kim Booster: Psychosexual

21/06/2022 | Flixfilm

Joel Kim Booster: Psychosexual på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy
Instruktion: Doron Max Hagay
Skuespillere: Joel Kim Booster
Spilletid: 67 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Komikeren Joel Kim Booster indtager scenen i L.A. og joker om lækkede selfies, middagsoplevelser på P.F. Chang's, hemmeligheder, og hvorfor katte er bedre end hunde.Se Joel Kim Booster: Psychosexual på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Joel Kim Booster: Psychosexual havde premiere på Netflix Danmark den 21. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Joel Kim Booster: Psychosexual på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Joel Kim Booster: Psychosexual ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Joel Kim Booster: Psychosexual stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Joel Kim Booster: Psychosexual, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Joel Kim Booster: Psychosexual er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar