Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Joel Kinnaman får hovedrollen i Netflix-serien; Altered Carbon

Joel Kinnaman får hovedrollen i Netflix-serien; Altered Carbon

14/05/2016 | Flixfilm

Joel_Kinnaman altered carbon netflixFørst på året kunne Netflix afslører, at streamingtjenesten var påbegyndt produktionen af den nye science fiction-serie; Altered Carbon, som er baseret på Richard Morgans prisvindende bog af samme navn fra 2002. Nu har Netflix imidlertid fundet både hovedrolle og instruktør til serien, hvor førstenævnte tilegnes Joel Kinnaman. Det skriver Deadline.

Joel Kinnaman skal spille hovedrollen som Takeshi Kovacs, en interstellar-kriger, der bliver downloadet ind i fremtiden for at opklare et mord, i en verden i det 25. århunderede, hvor det er muligt at overføre sjælen til et andet menneske og hele hjernen er blevet digitaliseret. Hvis det lykkedes, får han chancen for at leve et nyt liv på Jorden.

For Netflix-medlemmer er den svenske skuespiller Joel Kinnaman særdeles kendt for han medvirkede nemlig også i fjerde sæson af House of Cards, hvor han spillede Frank Underwoods ubestridte konkurrent Will Conway. Joel har endvidere medvirket i The Killing, der er den amerikanske udgave af Forbrydelsen, samt RoboCop fra 2014.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Gray Man'

Foruden hovedrollen, er det også blevet bestemt at Miguel Sapochnik, der har instrueret afsnit for både Game of Thrones, Under the Dome og True Detective, er blevet hevet ind til i hvert fald at instruere første afsnit af Altered Carbon.

Artiklen fortsætter under annoncen

Manuskriptet til den futuristiske drama-serie Altered Carbon, er skrevet af Laeta Kalogridis (Avatar, Shutter Island, Terminator Genesis) og vil ligeledes blive instrueret af hende. Der er dermed lagt op til det helt store sci-fi brag.

Altered Carbon, som bliver på 10 episoder, forventes at få premiere på Netflix Danmark i 2017.Skriv kommentar