Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Jogi

16/09/2022 | Flixfilm

Jogi på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, History, Thriller
Instruktion: Ali Abbas Zafar
Skuespillere: Diljit Dosanjh, Kumud Mishra, Mohd. Zeeshan Ayyub
Spilletid: 116 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Under spændingerne i 1980'ernes Indien går tre venner med forskellig tro sammen om et ædelt og farligt projekt for at redde hundredvis af lokale medborgere.

Jogi havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jogi på YouTube.Se Jogi på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Jogi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jogi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jogi, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jogi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar