Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Johan Falk

Johan Falk

01/01/2017 | Flixfilm

Se Johan Falk på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Crime
Instruktør: Charlotte Brandstrom
Skuespillere: Ruth Vega Fernandez, Jakob Eklund, Alexander Karim, Meliz Karlge di Grado
Spilletid: 1 h 30 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En ung, ambitiøs kriminalassistent bekæmper mordere, organiseret kriminalitet, våbenhandlere, smykketyve, terrorister, skurke og spioner.


Se Johan Falk på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJohan Falk (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Johan Falk (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Johan Falk herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Johan Falk er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Johan Falk (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til Johan Falk

 1. Gitte Preisler - kl. 10:16, 08-12-2016:

  Jeg kan desværre ikke se, at der er nye episoder af Johan Falk på Netflix. De to sæsoner, der ligger, har været der meget længe?
  Med venlig hilsen
  Gitte

 2. Jonas H - kl. 19:53, 09-12-2016:

  Ja, underligt, at der står “nye episoder”, men at der kun forefindes de to gamle sæsoner???

  Mhv.

  Jonas.

  Skriv kommentar