Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Johanna Nordström: Ring Polisen

Johanna Nordström: Ring Polisen

15/11/2022 | Flixfilm

Johanna Nordström: Ring Polisen på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Komikeren og podcastværten lufter sine holdninger til seksuelle eskapader, TikTok-politiet, og hvordan hun blev Sveriges svar på et festansigt under pandemien.

Johanna Nordström: Ring Polisen havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Johanna Nordström: Ring Polisen på YouTube.Se Johanna Nordström: Ring Polisen på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Johanna Nordström: Ring Polisen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Johanna Nordström: Ring Polisen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Johanna Nordström: Ring Polisen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Johanna Nordström: Ring Polisen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar