Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » John Boyega og Jamie Foxx i nyt sci-fi mysterie ‘They Cloned Tyrone’

John Boyega og Jamie Foxx i nyt sci-fi mysterie ‘They Cloned Tyrone’

03/10/2022 | Flixfilm

Efter stor succes med ‘Day Shift‘ og ‘Project Power‘ er den amerikanske skuespiller Jamie Foxx atter klar med sin nye Netflix-satsning.

Denne gang er der tale om sci-fi mysteriet ‘They Cloned Tyrone’ hvor skuespilleren også får selskab af John Boyega (‘Star Wars: Episode VII – The Force Awakens’) og Teyonah Parris (‘Dear White People’).

Premieredatoen er endnu ikke afsløret, men Netflix har frigivet en teaser til ‘They Cloned Tyrone’, som kan ses nederst i artiklen.

Filmen, som er instrueret af Juel Taylor (‘Creed 2’) følger en række uhyggelige begivenheder, som får en atypisk trio (John Boyega, Teyonah Parris og Jamie Foxx) ind på sporet af et uhyggeligt regeringseksperiment.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘They Cloned Tyrone’ er en moderne sci-fi film, men den trækker alligevel stærke tråde til 1970’erne med Jamie Foxx’ høje hår og Teyonah Parris lange støvler.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Dear Child'

John Boyega arbejder lige nu også på at færdiggøre motorsports-krimifilmen ‘The Formula‘ for Netflix. Den handler om en formidabel international F1-kører (Boyega) fra Detroit, der bliver tvunget til at agere flugtchauffør for at redde sin sparsomme tilbageværende familie (Robert De Niro), der gamle forbindelser til mafiaen.

Premieredatoen på ‘They Cloned Tyrone’ er endnu ikke afsløret, men det formodes, at den kommer inden at kalenderen viser 2023.
Skriv kommentar