Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » John Boyega skal udbygge Netflix-udvalget

John Boyega skal udbygge Netflix-udvalget

12/03/2020 | Flixfilm

JOHN BOYEGANetflix skriver i en pressemeddelelse, at de har hyret John Boyega og skuespillerens produktionsselskab UpperRoom til at udvide streamingtjenstens udbud af film og serier på andet sprog en engelsk.

Det er i særdeleshed historier og mytologier fra Afrika – nærmere bestemt Øst- og Vestafrika, fremgår det af den officielle meddelelse.

Skuespiller John Boyega, som kendes fra ‘Star Wars’-filmene ‘The Force Awakens’ (2015), ‘The Last Jedi’ (2017), og ‘The Rise of Skywalker’ (2019), har selv en britisk/nigeriansk baggrund og virker derfor til at være den rette til jobbet, lyder det fra Netflix.

John Boyegas produktionsselskab vil udvikle filmprojekter, der er baseret på historier, rollebesætninger, karakterer, besætning, litterære egenskaber, mytologi, manuskript og/eller andre elementer i eller omkring afrikanske lande.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Pieces of a Woman'

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg er meget glad for at samarbejde med Netflix om at udvikle en liste med ikke-engelsksprogede spillefilm med fokus på afrikanske historier,” udtaler John om aftalen med Netflix.

Aftalen styrker Netflixs forpligtelse til at investere i afrikansk indhold og fortælle historier, der er lavet i Afrika og som kan blive set i hele verden.    Skriv kommentar