Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » John Carter

John Carter

01/11/2018 | Flixfilm

Se John Carter på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Andrew Stanton
Skuespillere: Taylor Kitsch, Lynn Collins, Samantha Morton, Willem Dafoe
Spilletid: 132 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Tag med på et storslået sci-fi-eventyr, der foregår på den mystiske og eksotiske planet Barsoom (Mars), hvor indbyggerne er fire meter høje barbarer.


Se John Carter på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


John Carter havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om John Carter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til John Carter:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til John Carter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at John Carter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til John Carter

  1. Frederik Jensen - kl. 22:44, 25-02-2018:

    Det er ikke hverdag man ser en film af John Carter kaliber. Jeg er helt vild med den selvom jeg er oppe i årene. Jeg glæder mig allerede til at se efterfølgeren John Carter 2. Jeg håber den kan jeg finde i Netflix.

  2. Ulrik - kl. 11:17, 04-11-2018:

    Storslået adventure-sciencefictionrfilm I den klassiske Jens- Lyn stil..Et eventyr med de store følelser for næsten alle aldre. Bare musikken er fantastisk!

    Skriv kommentar