Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » John Carter

John Carter

01/11/2018 | 2 kommentarer

Se John Carter på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Andrew Stanton
Skuespillere: Taylor Kitsch, Lynn Collins, Samantha Morton, Willem Dafoe
Spilletid: 132 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.6

Resumé: Tag med på et storslået sci-fi-eventyr, der foregår på den mystiske og eksotiske planet Barsoom (Mars), hvor indbyggerne er fire meter høje barbarer.


Se John Carter på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


John Carter havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om John Carter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til John Carter herunder:Fra premieredatoen (1. november, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til John Carter er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at John Carter stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.2 kommentarer til John Carter

  1. Frederik Jensen - kl. 22:44, 25-02-2018:

    Det er ikke hverdag man ser en film af John Carter kaliber. Jeg er helt vild med den selvom jeg er oppe i årene. Jeg glæder mig allerede til at se efterfølgeren John Carter 2. Jeg håber den kan jeg finde i Netflix.

  2. Ulrik - kl. 11:17, 04-11-2018:

    Storslået adventure-sciencefictionrfilm I den klassiske Jens- Lyn stil..Et eventyr med de store følelser for næsten alle aldre. Bare musikken er fantastisk!

    Skriv kommentar


Telmore