Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » John Carter

John Carter

01/11/2018 | Flixfilm

John Carter på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Andrew Stanton
Skuespillere: Taylor Kitsch, Lynn Collins, Willem Dafoe
Spilletid: 132 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Tag med på et storslået sci-fi-eventyr, der foregår på den mystiske og eksotiske planet Barsoom (Mars), hvor indbyggerne er fire meter høje barbarer.Se John Carter på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

John Carter havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til John Carter på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om John Carter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at John Carter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame John Carter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til John Carter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til John Carter

  1. Frederik Jensen - kl. 22:44, 25-02-2018:

    Det er ikke hverdag man ser en film af John Carter kaliber. Jeg er helt vild med den selvom jeg er oppe i årene. Jeg glæder mig allerede til at se efterfølgeren John Carter 2. Jeg håber den kan jeg finde i Netflix.

  2. Ulrik - kl. 11:17, 04-11-2018:

    Storslået adventure-sciencefictionrfilm I den klassiske Jens- Lyn stil..Et eventyr med de store følelser for næsten alle aldre. Bare musikken er fantastisk!

Skriv kommentar