Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » John Dies at the End

John Dies at the End

15/05/2014 | Flixfilm

Se John Dies at the End på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Fantasy, Horror, Sci-Fi
Instruktør: Don Coscarelli
Skuespillere: Chase Williamson, Rob Mayes, Paul Giamatti, Clancy Brown
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Et rusmiddel kaldet Soy Sauce, som lover at overskride grænserne for tid og sted, bliver meget populært, og brugerne bliver stille og roligt berøvet deres menneskelighed.


Se John Dies at the End på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJohn Dies at the End havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om John Dies at the End ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til John Dies at the End herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til John Dies at the End er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at John Dies at the End stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar