Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » John Leguizamo får ond rolle i Bloodline sæson 2

John Leguizamo får ond rolle i Bloodline sæson 2

20/08/2015 | Flixfilm

Den amerikanske skuespiller John Leguizamo, som er kendt for utallige filmroller, heriblandt i Chef, Kick-Ass 2 og The Lincoln Lawer, vil medvirke i den nye sæson af Netflix-serien Bloodline. Det bekræfter TVLine og Netflix.

I sæson 2 skal John Leguizamo (billedet) spille den charmerende Ozzy Delvecchio, der er en af Ben Mendelsohn’s (Danny Rayburn) ubehagelige og voldlige venner fra fortiden, som kommer til Florida Keys med mystiske motiver og truer med at skabe ravage hos familien Rayburn.

Spoiler: Hvis du endnu ikke har set Bloodline på Netflix bør du ikke læse videre herfra. Som bekendt, bliver Danny Rayburn myrdet af sin broder i slutningen af sæson 1 (noget som faktisk bliver afsløret i allerførste afsnit), og det er i forbindelse med dette mord at Ozzy Delvecchio vælger at rejse til vestkysten.

Selvom Danny Rayburn (Ben Mendelsohn) bliver myrdet og umiddelbart dermed ikke bør medvirke i den Bloodline sæson 2, så er det allerede blevet afsløret af seriens skabere, at han rent faktisk vender tilbage i den nye sæson og dette er ikke blot som gæst. Det bliver spændende og se hvorledes producenterne får strikket det sammen.

LÆS OGSÅ   Sangeren Christopher får hovedrolle i Netflix-film

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden Ben Mendelsohn og John Leguizamo medvirker også Sissy Spacek, Kyle Chandler, Linda Cardellini, Norbert Leo Butz i den nye sæson. Bloodline er skabt og produceret af Todd A. Kessler, Daniel Zelman, og Glenn Kessler, som tidligere har været involveret i produktionen af bl.a. Damages og The Sopranos.

Det forventes, at anden sæson af Bloodline får premiere på Netflix Danmark i starten af 2016.Skriv kommentar