Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » John Leguizamo’s Latin History for Morons

John Leguizamo’s Latin History for Morons

05/11/2018 | Ingen kommentarer

Se John Leguizamo’s Latin History for Morons på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: I dette onemanshow fra Broadway finder John Leguizamo humor og hjertesorg, mens han gennemgår 3000 års latinamerikansk historie i et forsøg på at hjælpe sin mobbede søn.


Se John Leguizamo’s Latin History for Morons på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


John Leguizamo’s Latin History for Morons havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om John Leguizamo’s Latin History for Morons ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til John Leguizamo’s Latin History for Morons herunder:Fra premieredatoen (5. november, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til John Leguizamo’s Latin History for Morons er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at John Leguizamo’s Latin History for Morons stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore