Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » John Leguizamo’s Latin History for Morons

John Leguizamo’s Latin History for Morons

05/11/2018 | Flixfilm

Se John Leguizamo’s Latin History for Morons på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I dette onemanshow fra Broadway finder John Leguizamo humor og hjertesorg, mens han gennemgår 3000 års latinamerikansk historie i et forsøg på at hjælpe sin mobbede søn.


Se John Leguizamo’s Latin History for Morons på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJohn Leguizamo’s Latin History for Morons havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om John Leguizamo’s Latin History for Morons ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til John Leguizamo’s Latin History for Morons herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til John Leguizamo’s Latin History for Morons er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at John Leguizamo’s Latin History for Morons stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar