Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » John Leguizamo’s Latin History for Morons

John Leguizamo’s Latin History for Morons

05/11/2018 | Ingen kommentarer

Se John Leguizamo’s Latin History for Morons på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I dette onemanshow fra Broadway finder John Leguizamo humor og hjertesorg, mens han gennemgår 3000 års latinamerikansk historie i et forsøg på at hjælpe sin mobbede søn.


Se John Leguizamo’s Latin History for Morons på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


John Leguizamo’s Latin History for Morons havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om John Leguizamo’s Latin History for Morons ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til John Leguizamo’s Latin History for Morons herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til John Leguizamo’s Latin History for Morons er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at John Leguizamo’s Latin History for Morons stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar