Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » John Mulaney: Baby J

John Mulaney: Baby J

25/04/2023 | Flixfilm

John Mulaney: Baby J på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: Alex Timbers
Skuespillere: John Mulaney
Spilletid: 80 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En kaotisk intervention. Et hæsblæsende ophold på en afvænningsklinik. Efter et par mærkelige år lader John Mulaney intet være usagt i sin tilbagevenden til scenen.Se John Mulaney: Baby J på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

John Mulaney: Baby J havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til John Mulaney: Baby J på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om John Mulaney: Baby J ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at John Mulaney: Baby J stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame John Mulaney: Baby J, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til John Mulaney: Baby J er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar