Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » John Mulaney: Kid Gorgeous at Radio City

John Mulaney: Kid Gorgeous at Radio City

01/05/2018 | Flixfilm

Se John Mulaney: Kid Gorgeous at Radio City på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Alex Timbers
Skuespillere: John Mulaney, Jon Brion, Carole Shelley
Spilletid: 65 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: John Mulaney fortæller historier fra sin barndom og SNL, nedtoner værdien af universitetet og brokker sig over at blive ældre i denne elektriske comedy-special.


Se John Mulaney: Kid Gorgeous at Radio City på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJohn Mulaney: Kid Gorgeous at Radio City havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om John Mulaney: Kid Gorgeous at Radio City ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til John Mulaney: Kid Gorgeous at Radio City herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til John Mulaney: Kid Gorgeous at Radio City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at John Mulaney: Kid Gorgeous at Radio City stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar